onsdag 2. september 2009

Award og utfordring


Var så heldig å få en award av snille Marte, med en utfordring som går ut på å skrive 10 ting om meg selv. Har sett denne utfordringen på flere blogger, og jammen er det kjekt å få vite litt om folkene bak de flotte bloggene.

1. Er fremdeles sammen (nå gift) med mannen jeg traff da jeg var 16

2. Er egentlig veldig forsiktig og pysete, men hoppet i et svakt øyeblikk i strikk på Bali. Fra toppen kunne jeg se et bitte lite basseng på bakken som jeg skulle treffe (grøss).

3. Har studert Downunder, og elsker the "Aussie lifestyle".

4. Var en gang på jobbintervju i VG på bakgrunn av en svært interessant jobbsøknad. (skrev blandt annet at jeg var enig med Kåre Valebrokk i at det var greit å ta en øl på jobben... Tror egentlig de bare ville se meg "live")

5. Drømmer om å jobbe med PR eller noe helt annet der jeg kan bruke mine kreative evner.

6. Ønsker meg et småbruk, og drømmer om et enkelt liv i pakt med moder natur, samtidig som jeg er temmelig "fisefin", og dessuten avhengig av både dusj og toalett.

7. Er en veldig dedikert mamma til de to herligste guttene i verden (jepp, intet mindre)

8. Har reist mye, men synes egentlig det er best å være norsk i Danmark.

9. Har jobbet som Journalist de siste 6 årene

10. Synes det er vanskelig å finne 10 ting å skrive om MEG SELV!!!

Puh. Det var det gitt. Nå sender jeg awarden vidre til søte og snille Silke som også er ganske fersk i bloggverdenen. Ha en finfin onsdagskveld!!

2 kommentarer:

  1. Jasså, så litt fisefin er man altså;)
    haha... Men så fin benken ble, da! Koselig med blårutete!

    SvarSlett
  2. Tusen takk for awarden jeg fikk hos deg! Og hvordan kommer du på å skrive om at det burde være lov å drikke øl i arbeidstiden i en søknad? =) Hehe, du er nå søt, du.

    SvarSlett