fredag 29. juli 2011

Kanskje....

Er blogglysten tilbake.....
Inspirasjonen er i alle fallpå plass igjen
Ha en super helg
(Ps: Takk til tre flotte damer som inspirerte meg på bloggtreff)

4 kommentarer:

 1. Så bra! Takk for sist forresten:)

  Tok bare en liten bloggrunde før leggetid, kjekt å se innlegg fra deg! Kom i sommerstemning her jeg sitter:o)

  Klem!

  SvarSlett
 2. Håper virkelig det: ) Savner innleggene dine, men lysten MÅ være der, ellers er det ikke noe moro med blogging - det var vi skjønt enige om!!

  Fin helg til deg og dine! KLEM!

  SvarSlett
 3. Skjønner ikke med det samme hvorfor jeg ikke ser om telefonen min ligger på hjørnebordet, men så innser jeg at det er fordi jeg sitter i tuss-mørket... Nok en gang har bare dagen forsvunnet mens jeg roter rundt på denne bloggen... Må innom med ujevne mellomrom, utrolig kjekt å se hvordan sommerfuglbarna utvikler seg... Og vet ikke hvor mange timer som har gått med til å studere alle interiør-bildene.. Oppdager stadig noe jeg ikke har lagt merke til før... Kunne holdt på resten av kvelden med skryt, men skal heller ut på tur og nyte de siste restene av dagslys ute, inspirert av alle de nydelige utendørs-bildene her... Måtte bare legge igjen noen ord for å fortelle hvor stolt jeg er av dere... Mange varme tanker og klemmer fra meg til dere alle fire...

  SvarSlett
 4. Deleting large chunks of one chromosome does not generally kill the offspring, says Bradley, because the second copy usually contains a spare of each missing gene. The deletion does replica rolex make it easier to search for tumor-suppressing genes, for example, since both copies of such cartier replica genes must be deactivated before cancer results.

  SvarSlett