søndag 30. august 2009

Høst
Ja. Det er definitivt høst nå, og regnet har sipet ned (nesten uten stopp) i fire uker her hvor jeg bor. Det betyr masser av innetid med ulike prosjekter (ikke minst husarbeid dessverre...). Men noe positivt fører da også det dårlige været med seg. Det utrivelige været har gjort at vi den siste uken har reist en del på besøk, for å bytte stue litt. Og ungene, som er så heldig å ha tre spreke oldeforeldre, har fått tilbrakt tid sammen med de gamle.

Uansett, her er noen regnværsbilder fra Holmeknappen. Så holder jeg fast på at alle årstider har sin sjarm (ta det fra en som har bodd et sted uten...Alle årstidene altså)
Ha en vidunderlig uke alle sammen.

3 kommentarer:

  1. :-) Takk takk! Og flinkas er du også!

    SvarSlett
  2. Høsten er herlig den også, selv om vi ikke har fått så mye sol i sommer, og kanskje ikke vil gi slipp på sommerfølelsen helt enda. Gleder meg til å komme hjem for å få den ordentlige høst følelesen, for i nordsjøen så føler vi bare høsten gjennom vinden.

    SvarSlett
  3. Ja, det blir nok kjempekoselig på ferien. Så får du jo litt av en opplevelse! Om du ser kengeruer, så må du ta bilder så jeg får se! Håper det går bra med de to små på den lange flyturen. Får vel ta en tur innom deg før dere reiser =)

    SvarSlett