tirsdag 8. juni 2010

Lilla


En bie som koser seg på en vakker blomst (hjelp meg noen, hvilken blomst?) 
Og i bakgrunnen min favoritt, lavendel. Helgen ble tilbragt i London, og det er her disse bildene er tatt (av mannen som hevder han aldri får lkreditt for bildene han tar, men som innimellom blir publisert her på denne bloggen, du er flink kjære :)
Ha en finfin midtuke.

5 kommentarer:

 1. Hej, kom tilfældigt ind på din blog og så dit spørgsmål. Pudsigt, for jeg har lige læst om prydløg, som hedder Allium på en anden blog som hedder : Claus Dalby - mit haveliv. Jeg tror det er den du har i din have. Hvis du ikke kender den blog, så skulle du bare prøve at se. Claus Dalby har en helt fantastisk have og har for nylig lavet haveprogram her i Danmark. Mange hilsner fra Jette (blog: forår hele året)

  SvarSlett
 2. Hei
  Så nydelige bilder!De er jo krystallklare.Også bien som jobbet mens du knipset:)
  Kan ikke hjelpe deg med blomsternavn,jeg er dessverre helt umulig med blomsternavn.
  Men håper marte hjelper deg,for jeg ble nysgjerrig jeg også.
  Jeg ser foressten at du har fått svar ovenfor her også;)Så ble jeg litt klokere.
  Ha en fin og solrik dag!:)
  klem fra Monja

  SvarSlett
 3. Vakre bilder, knipset av din mann!!! Godt jobbet, får du si.

  Ha en flott dag. : )

  SvarSlett
 4. Herr sommerfugl er flink til å fotografere, det ser vi tydeligt her! Bildene er kjempe flotte! All ære til han. Har dere fått dere ny linse, eller er det med en av de dere har fra før av? Hilse til labbetussene ;)

  SvarSlett
 5. Dette var en flott blogg! Falt helt og fullstendig for collagen som Kristin har laget til deg - aldeles nydelige bilder! - og måtte nyskjerrig titte inn til deg! Så her kommer jeg nok tilbake til!!

  SvarSlett